Водещият на 120 минути“ Светослав Иванов досега имаше шанса  да

...
Водещият на 120 минути“ Светослав Иванов досега имаше шанса  да
Коментари Харесай

Удариха Светльо Иванов от 120 минути по най-скъпото: Изгон...

Водещият на „ 120 минути “ Светослав Иванов до момента имаше шанса  да се радва на компанията на жена си освен у дома, само че и на работа. За страдание брачната половинка му към този момент не е част от екипа на Би Ти Ви, където имаше дълъг стаж като кореспондент и публицист. Вяра Деянова към този момент не участва в листата със чиновници на медията, а осведомени разкриват, че напоследък работела на свободна процедура, написа hotarena.net.

 

Жената на Светльо, която в годините снимаше някои от най-рейтинговите репортажи за малкия екран, а известно време водеше даже утринния блок, не се разбирала по никакъв начин с управлението. Негодуванието й проличава и от изявленията във фейсбук, които са с сериозен колорит към някогашните й работодатели. Единственото предаване, което Деянова не си разрешава да оплюва, е това на мъжа й.

 

Откакто двамата не работят на едно и също място, хубавицата даже си е наела личен офис наоколо до столичния бул. Черни връх и е основала своя компания. Бизнесът й отново бил ориентиран в медийната сфера и се занимавал с маркетинг, реклама, произвеждане и разпространяване на мултимедийни и аудио-визуални артикули, основаване и ръководство на електронни уеб сайтове и други сходни действия. 

 

Вяра могла да си разреши сходна случка, защото брачният партньор й е измежду най-солидно платените водещи в Би Ти Ви, а заплатата му пораснала още повече, откогато отпред на дирекция „ Новини и настоящи излъчвания “, на която Светльо е зависещ, е Антон Хекимян.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР